Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

A legnehezebb parkolás

Játszották 73 alkalommal.

- % (0/0)
Részletes bemutatás
Ez a játék az állítja magáról, hogy ő a legnehezebb parkolós játék. Vajon tényleg az? Mutasd meg nekik, vagy akár barátaidnak, hogy te vagy olyan jó, hogy ezt a legnehezebb parkolós játékot is végigviszed. Aki szereti az autókat és a parkolást, annak egy nehéz parkolós játék sem okozhat gondot. Ügyességi autós játék, ahol nem csak a vezetési tudásod lesz próbára téve, hanem tolatási, parkolási, illesztési, mérési tudásod is. Indulj el hát a kocsiddal, találd meg a szabad parkolót és parkolj le. Nem lesz könnyű feladat ebben a kiadásban! Nehéz, de magas minőségű autós parkolós kiadás!

Irányítás, működés:
Használd a nyíl gombokat billentyűzeten vagy az érintőképernyődet a vezetéshez

Kategóriák:

Autós Parkolós


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!