Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

A Mikulás hídja

Játszották 54 alkalommal.

- % (0/0)
Részletes bemutatás
Klasszikus hídépítős játék, de ezúttal a Mikulásnak. Pontosan mérd ki mekkora hosszú híd kell a Mikulásnak elérni a következő földet, így juss el minél messzebb. Se a túl rövid, se a túl hosszú nem jó! Pontos híd kell! Hidas Mikulásos játék mindenkinek!

Irányítás, működés:
Tartsd nyomva az egeret vagy az értőképernyőt annyi ideig, amíg elég hosszúnak érzed a híd rúdját a következő állomásig!

Kategóriák:

Mikulásos Téli


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!