Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

A Mikulás küldetése

Játszották 56 alkalommal.

- % (0/0)
Részletes bemutatás
A Mikulás balesetet szenvedett! Elvesztette a GPS útirányt és az összes ajándékot is. Segíts neki eljutni a céljához elcsúsztatva az útszakaszokat, hogy találjon egy utat. Klasszikus kirakós játék, amely nehezebb, mint amilyennek látszik! Rengeteg szint három módban, hogy elsajátítsd. Teszteld tudásod és csatlakozz a Mikulás kalandjához! Ha elakadsz, használ a tipp funkciót. Felkészültél a kihívásra?

Irányítás, működés:
Csúsztasd az úttesteket, hogy utat tegyél a Mikulásnak elé, a cél felé. A kőlapokat nem lehet mozgatni. Cél a lehető legkevesebb mozdulattal nyerni!

Kategóriák:

Karácsonyi Logikai Mikulásos


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!