Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

A nagy drift főnök

Játszották 41 alkalommal.

100% (1/1)
Részletes bemutatás
Légy te a drift főnök ebben a szenzációs farolós játékban, amely teljesen mobil és PC kompatibilis, mint nálunk megszokott! Úgy kell farolgatnod az autóval, hogy le ne ess a pályáról és minél messzebb juss! Minél távolabb érsz, annál több pontot kapsz! Farolgass úgy az autóval, mint egy főnök. Drift balra és jobbra, jó időzítéssel. Koncentrálj és szűk helyekre számíts, valamint a hirtelen sodródásokra és a csúszásokra. Ugye sok pontot fogsz szerezni? Szuper árkád 3D környezet vár rád! Old fel a további járműveket, jutalmakat több pont gyűjtésével, amit a menüben nyithatsz majd ki a lejátszott játékok után. Nyisd ki teherautókat, taxikat, rendőrautókat, fagylaltos teherautókat, mentőket, tűzoltóautókat és még sok más érdekességet. Ugye milyen szuper ez a játék? Remek tervezés, teljes képernyőn, mobilképernyőn játszhatóság, nagyszerű filmes zene vár rád! Elő tehát a számítógépeket és mobilokat és autós játékra fel! Jó farolgatást!

Irányítás, működés:
Balra és jobbra kell driftelni, azaz farolgatni egérrel, vagy érintőképernyővel

Kategóriák:

3D Autós Ügyességi Legjobb


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!