Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Aranybányász daru

Játszották 41 alkalommal.

- % (0/0)
Részletes bemutatás
Irányíts egy aranybányász darut, amely a földből próbál kiszedni kincseket, nem csak aranyat, hanem egyéb értékes drágaköveket is. Légy te az, aki mérnöki pontossággal belövi a szöget és kibányássza az értékes leleteket. Az adott szint teljesítéséhez egy bizonyos mennyiségű pontot kell gyűjteni, de korlátozott ideig. Tehát az adott időn belül kell bányásznod és kihúznod a leleteket a daruval. Próbálj meg nagy aranydarabokat szerezni annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb megszerezd az adott szint szükséges pontjait. Remek bányász és darus játék egyben. Sok sikert ehhez a remek online kiadáshoz!

Irányítás, működés:
Egérrel vagy érintőképernyővel tapintsd meg

Kategóriák:

Bányász Darus Farmos Traktoros


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!