Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Autópályás verseny

Játszották 303 alkalommal.

- % (0/0)
Részletes bemutatás
Ha szereted az autópályákat, akkor ez a játék nagy kedvenced lehet. Remek játékautópályákon kell versenyezned, természetesen úgy, ahogy a fizikai autópályás játékokban, tehát úgy kell adni, a gázt, hogy ne repüljön le, ne csússzon le az autó a pályáról. Közben a sávváltásokra is vigyázni kell, mert akkor a másik autóval karambolozhatsz, ha nem figyelsz. Ha odavagy az ilyen autópályákért és versenyes kocsis játékokért, akkor ez a kiadás neked való. Készen állsz gyermekkorod legjobb napjainak felelevenítésére? Játsszon egyedül, vagy hívd meg barátod is, mert akár ketten is játszhatjátok!

Irányítás, működés:
ALT gomb a gáz, vagy érintőképernyő, ha mobilon játszol. Tedd vízszintesbe a mobilod!

Kategóriák:

2 játékos 2D Autós Fiús Versenyautós Versenyes


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!