Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Autós inas

Játszották 37 alkalommal.

- % (0/0)
Részletes bemutatás
Légy te egy autós inas ebben a remek parkoló autós kiadásban. Szállj be a kocsikba és parkold le őket, mint igazán szorgalmas és hűséges inas. A modor és a jellem igazán fontos ebben a szakmában, a szép uniformis, az udvariasság, hát még a vezetői készség. Ez tehát egy kötelező parkolószimulátoros játék. Vigyázz, ne ütközzön bele más autókba és tárgyakba. A csillagokat viszont szedd fel, ez a csillagos rendszer a pontosságért jutalmaz téged. Vezess különféle cool kocsikat! Légy ügyes inas és szépen parkolj!

Irányítás, működés:
Nyíl gombok, vagy az érintőképernyőn megjelenő kormány és pedálok

Kategóriák:

2D Autós Ügyességi Parkolós


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!