Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Autós kijárat

Játszották 45 alkalommal.

- % (0/0)
Részletes bemutatás
Keress kijáratot az autódnak. A feladat nem lesz egyszerű, mert ehhez a többi autót is mozgatnod kell, avagy parkoltatnod ide oda. Remek autós, logikai és parkolós játék egyben. Teszteld logikádat száz olyan szinten, amelyek egyre nehezebbé válnak, ahogy jutsz előre ebben a kirakós, logikai, autós játékban. Mozgasd az autóbuszokat és pótkocsikat akár egy parkolóban és találd meg a módját, hogy kiszabadítsd járműved egy teljesen zsúfolt parkolóból. Kiváló játék csúcsforgalom várakozási idejére vagy akár utazáskor okostelefonodon, esetleg otthon kikapcsolódásra! Kellemes időtöltést kívánunk!

Irányítás, működés:
Egér számítógépen vagy érintőképernyő használata okostelefonon, táblagépen

Kategóriák:

2D Autós Logikai Parkolós


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!