Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Csapd le vakond játék

Játszották 57 alkalommal.

- % (0/0)
Részletes bemutatás
Ebben a vicces játékban a vakondokat kell fejen csapni, hogy ne bújjanak ki a lyukakból. Nem mindegy milyen vakondot csapsz fejen, a nagyobb fajták több pontot érnek, de vigyázz, mert rafináltak ezek az állatkák és néha gránátot tesznek ki, hogy behúzzanak a csőbe. Ezekre ne üss, mert ha felrobban, akkor sok pontot veszítesz. Gyűjtsd a legtöbb pontot a megadott korlátos idő alatt. Hívd ki egy barátod, hogy ki tud több pontot szerezni. Jó szórakozást!

Irányítás, működés:
Egérrel vagy érintőképernyővel kell csapkodni a megfelelő időben ebben a vicces kiadásban

Kategóriák:

Állatos Ügyességi Retro Vicces


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!