Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Csilingelő buborékok

Játszották 122 alkalommal.

- % (0/0)
Részletes bemutatás
Kellemes ünnepeket kívánunk mindenkinek, ezzel a szép buborékos játékkal, amikor a gyors reflexeket és a stratégiát kihasználva kipukkan az összes téli dísz buborék! Egy addiktív és könnyen játszható Match-3 buborék lövölde, amely több mint 100 ünnepi tematikus szinttel rendelkezik. Összegyűjtöd az összes csillagot?

Irányítás, működés:
Három vagy több azonos buborék összekapcsolása kipukkantja őket. Amikor az összes buborék elfogy, akkor nyersz

Kategóriák:

Buborékos Karácsonyi Logikai Mikulásos Zuhatag


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!