Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Cukorkamion

Játszották 86 alkalommal.

- % (0/0)
Részletes bemutatás
Szereted a cukorkákat és a kamionokat? Akkor megtaláltad a tökéletes kombinációt ebben a játékban, amit keresel. Remek 2D nézetes kamionos játék az édességet szeretőknek. Ez egy cukorka gyűjtő játék, ahol minél több édességet kell összegyűjtened minden szinten. Keress cukorka pontokat és próbálj meg óvatosan vezetni, ne borulj fel és ne hagyd el a rakományod. Irányítsd a teherautót nyílbillentyűkkel vagy nyomkodd a képernyő gombjait, ha mobiltelefonon játszol. Ez a játék minden szinten könnyű és szórakoztató, így kisebbek is játszhatják. Mesés grafika és zene jellemzi a játékot, szépen megrajzolt kamionnal és szuper pályákkal. Vár rád ez a remek játék, amelyet fizetés mentesen játszhatsz akár most, online. Egyensúlyozz, vezess, szállíts a cukorkamionnal most!

Irányítás, működés:
Nyíl gombok, vagy okostelefonon és táblagépen a megjelenő ikonok tapogatása

Kategóriák:

2D Ügyességi Kamionos Terepjárós


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!