Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Driftes verseny

Játszották 75 alkalommal.

- % (0/0)
Részletes bemutatás
Egy remek 3D mobilos autós, versenyes, farolós, azaz driftes játék. Válassz remek autó közül és légy te a leggyorsabb. Szedd fel az érméket, fejleszd a kocsikat, nyiss ki új pályákat! Remek, látványos 3D verseny játék, szép 3D pályákkal és grafikával. Ne csak a gyorsulásra és a sebesség növelésre koncentrálj, hanem az autó sodródására is, mert azzal is befolyásolhatod a sebességet. Farolgass tehát okosan a kocsival, mert ezekben a versenyekben ez is sokat jelent. Légy te a farolás és a drift tehetséges autós mestere! Szórakozz ezzel a játékkal egy jót úton a mobilodon, vagy otthon a számítógépeden!

Irányítás, működés:
Használd a WASD gombokat és a szóközt, vagy mobilon, tableten az érintőképernyő alján megjelenő irányítógombokat érintéssel

Kategóriák:

3D Autós Árkád Fiús Versenyes


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!