Farolós parkolás

Játszották 924 alkalommal.

83% (5/6)
Részletes bemutatás:
Parkolás és farolás? Nahát, ehhez mesternek kell lenni! Ebben a játékban különböző járművekkel parkolhatsz. Driftelj a parkoláshoz, miközben megpróbálod teljesíteni az összes küldetést! Válaszd ki a megfelelő helyet az autódnak, és parkolj oda, de úgy, hogy farolj be az adott helyre. Talán nem is olyan könnyű ez a feladat!

Indulj el a virtuális autósiskolában és kóstold meg a parkolás és farolás mesteri tudományát! Ebben a lenyűgöző játékban olyan kihívások várnak rád, amelyek különböző járműtípusokkal való parkolást teszik próbára. Az összetett parkolópályák és a különféle járművek közötti váltások igazi ügyességi megmérettetést nyújtanak.

Ha azt gondolod, hogy már minden parkolási kihívást megoldottál, itt a lehetőség, hogy a határokat tovább tágítsd. A parkolás mellett a driftelés is fontos szerepet kap, hiszen a precíz manőverezés mellett a sebesség és a stílus is megmutatkozik a járműveid mozgásában. A parkolási feladatok összetettek és változatosak, így minden mozdulat számít.

A parkolási küldetéseken keresztül fejlesztheted vezetési készségeidet és reflexeidet. Ne csak a megfelelő helyet válaszd ki az autód parkolásához, de gyakorolj megfelelő driftet is, hogy minden akadályt és kanyart teljes eleganciával hajthass meg. Ahogy haladsz előre a kihívásokban, egyre összetettebb helyzetekkel találkozol majd, amelyek megpróbáltatják a parkolási és vezetési képességeidet.

Bátran vállald be ezt az izgalmas kihívást, amely nem csak a parkolásról, hanem a farolás művészetéről is tanít. Mutasd meg, hogy mester vagy a parkolásban és a driftelésben, és vezess a különböző járművekkel a célhoz, miközben megőrzöd a stílusod és a sebességed! Fedezd fel a különleges kihívásokat és a vezetési élmény új dimenzióját ebben a lenyűgöző játékban!

Irányítás, működés:
WASD vagy nyílbillentyűk a mozgáshoz PC-n. Érintésvezérlés ujjaddal mobilon. Sok sikert!

Kategóriák:

3D Autós Árkád Ügyességi Fiús Kocsis Legjobb Parkolós