Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

fejtörő autós játék

Játszották 86 alkalommal.

- % (0/0)
Részletes bemutatás
Ez a játék nem akármilyen! Igazi fejtörő kiadás, amelyben nem csak vezetni kell, hanem neked kell kitalálnod az autó útvonalát egérrel, vagy érintőképernyővel vonalat húzva. Mindenképpen próbáljátok ki, nagyon érdekes és élvezetes! Mutasd meg tehát, hogy milyen sebességre vagy képes és milyen logikai, stratégiai készségeit vannak ebben az egyszerű, mégis kihívást jelentő játékban. Segíts a játékbeli autók járművezetőinek céljuk elérésében, rajzolva egy útvonalat nekik. Ügyelj arra, hogy a vonalat a lehető leggyorsabban készítsd el, hiszen az autó folyamatosan halad. Rajzolhatsz egyenes vagy görbe vonalakat is, ahogy te szeretnéd, te döntesz. Játssz most és érezd jól magad, sok menő autót nyithatsz fel, ráadásul különböző színválaszték minden autóhoz. Bátran játssz!

Irányítás, működés:
Egérrel vagy érintőképernyővel húzzuk meg az autónak a legjobb útvonalat

Kategóriák:

2D Autós Fiús Kamionos Legjobb Logikai Terepjárós Versenyes Vicces


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!