Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Forgalmi vezetés

Játszották 233 alkalommal.

100% (2/2)
Részletes bemutatás
Ez a forgalmi vezetős játék, angolul Traffic Go game, egy nagyszerű játék. Ki kell menned a forgalomba és vezetni biztonságosan. Figyelj arra, hogy ne ütközz más járművekkel és fékezz le ha jön másik autó a kereszteződésben. Figyelj a forgalmi közlekedésre, tudd mikor kell megállni, mikor pedig mehetsz fel az útra. Sok jármű jöhet, így mindig résen kell lenned. A gázhoz nyomd le, a fékhez pedig ereszd fel az egérgombot, vagy az érintőképernyőt. Nagyon fontos eleme a játéknak, hogy miközben figyelmesen vezetsz, érméket is kell gyűjtened. Ezt néha fel tudod venni az úton könnyen, néha pedig bonyolult, vagy veszélyesebb módon, például másik autó mögött felvéve. Ilyenkor is figyelj oda a megfelelő távolságtartásra. Kamionok, vagy buszok is jöhetnek! Jó, biztonságos vezetést kívánunk!

Irányítás, működés:
A gáz, vagy sebesség adásához nyomd, a fékezéshez pedig ereszd fel az egérgombot, vagy az érintőképernyőt

Kategóriák:

2D Autós Árkád Kamionos


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!