Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Forgalom haladás irányító

Játszották 45 alkalommal.

- % (0/0)
Részletes bemutatás
Segítsd a forgalom haladását ebben a játékban. Irányítsd a forgalmat és segíts az autóknak elhaladni anélkül, hogy összekaramboloznának, vagy koccannának. Az ad pontszámot, ha egy autó biztonságosan áthalad. Érintsd meg / kattints az adott autóra a leállításához. Ha nem kattintasz, akkor az az autó áthalad, így figyelj oda, nehogy baj legyen belőle. Légy felelős forgalomirányító! Érintsd meg / kattints újra a kezdéshez. Remek forgalomirányítós játék, amelyben autók és kamionok is szerepelnek. Mindenkinek ajánljuk. Légy ügyes forgalom haladás irányító és vidd végig a zsúfolt forgalmi pályákat!

Irányítás, működés:
Kattints egérrel vagy érints a képernyődön

Kategóriák:

2D Autós Kamionos Legjobb Logikai Parkolós


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!