Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Fuss Mikulás

Játszották 102 alkalommal.

100% (3/3)
Részletes bemutatás
Fuss a Mikulással ebben a futós játékban, fuss messzire, amennyire csak lehetséges és szedd össze az ajándékokat. Ez a játék nagyon hasonlít a mászkálós játékokra, így azok rajongói is kedvüket lelhetik benne! Ez a játék azonban nem lesz olyan egyszerű feladat, mint amilyennek látszik! Rengeteg csapda van az úton, ezért légy nagyon óvatos. Át kell csusszanni a házak közötti réseken, kerülni kell a jégcsapokat és át kell ugrani a kéményeken az ajándékokhoz. Ha a Mikulás ütközik, akkor bizony lelassul és az ugye nem tesz jót a haladásának. Vidám karácsonyod lesz, sok ajándékkal a fa alatt? Csak rajtad múlik ebben a játékban! Csak ügyesen!

Irányítás, működés:
Egér, vagy ha mobilon vagy, akkor érintőképernyővel lehet játszani

Kategóriák:

Karácsonyi Legjobb Mászkálós Mikulásos


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!