Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Gyors őrület

Játszották 40 alkalommal.

- % (0/0)
Részletes bemutatás
Gyors őrület autós játék! Na ebben az autós játékban aztán van sebesség. Nagyon gyors ütemben, szinte halálos iramban kell előznöd a többi kocsit balra és jobbra mozgatással. Toljad, üttesd, csapasd, veresd, lökesd és hajtsd tovább az autódat ebben a játék őrületben. Hajtsd meg a verdád rendesen, mert itt nagy sebességre számíthatsz több pályás autópályákon! Vedd fel a pajzsot vagy az üzemanyagot, hogy sokkal tovább juthass. Kerülgesd ki a többi autót ügyesen! Vásárolj új autót a játék kreditedből, vagy vezess 4 különböző pályán. Remek árkád jellegű játék! Sok szerencsét!

Irányítás, működés:
Egér, vagy érintőképernyő az irányításhoz, amellyel balra és jobbra vált a kisautó

Kategóriák:

Autós Árkád Versenyes


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!