Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Gyűjtsd az ajándékokat

Játszották 39 alkalommal.

- % (0/0)
Részletes bemutatás
Ez a játék egy pályás, de nagyon szórakoztató. Akár a barátodat is kihívhatod ki tud több ajándékot gyűjteni. Játszatok egymás után ki ügyesebb. Először a jobb alsó irányító felületen kell kattintani, vagy érinteni olyan gyorsan ahogyan csak tudsz, így a cukorkát átgurítani a jobb oldalra, utána pedig gyűjtsd szintén kattintással, vagy érintéssel annyi ajándékot, amennyit csak tudsz. Vessétek össze barátokkal, hogy ki tud többet gyűjteni az adott idő alatt! Boldog Karácsonyt! A játékidő 60 másodperc. Ez alatt kell rekordokat döntenetek. Akár többször is érdemes megpróbálni, akár saját rekordod is megdöntheted újra és újra. Kellemes Ünnepeket kíván a mobilosjatekok.hu népszerű weboldala!

Irányítás, működés:
Kattints sokszor vagy érintőképernyőn tapogass sokszor

Kategóriák:

Ügyességi Karácsonyi


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!