Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Havas parkolás

Játszották 31 alkalommal.

- % (0/0)
Részletes bemutatás
Parkolj le a hóban! Egérrel vagy a mobilos érintőképernyődön az ujjaddal jelöld ki az autó útvonalát úgy, hogy parkolhasson szépen. Ez egy nagyon kellemes, relaxáló játék, amelyben a járművel szép havas tájon kell leparkolni. Szép autós 3D játék művészeti animációval, könnyű irányítással és remek logikai feladatokkal. Koccanó balesetek nélkül minden járművet le kell állítanod ott, ahol ki van neki jelölve a parkolás helye. Ha lehetséges, gyűjtsd be a gyémántokat is, mert több gyémánt összegyűjtésével gyorsabban kinyithatsz több járművet. Kellemes időtöltést!

Irányítás, működés:
Használd az egeret, vagy az érintőképernyőn az ujjadat a parkolási útvonal megadásához

Kategóriák:

3D Autós Logikai Parkolós


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!