Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Irodai parkolás

Játszották 47 alkalommal.

- % (0/0)
Részletes bemutatás
Parkolj egy irodában, egy íróasztalon vidáman! Vicces, mókás parkolós játék. Az Irodai parkolás játék segítségével kipróbálhatod a parkolási készségeid és tesztelheted vezetési ügyességedet, nem máshol, mint az íróasztalon. Semmi sem elég kielégítőbb, mint a tökéletes parkolás végrehajtás. Ez a játék segítségedre lehet ebbe. Parkolj egy irodai asztal tetején, úgy, hogy ne ütközz semmivel, hanem sikeresen elérj a kijelölt parkolóig. Itt bizony ingyenes a parkolás, menj és helyezd le az autókat! Érezd jól magad és nevess nagyokat! Ha tetszik oszd meg az ismerőseidnek is, hadd játszanak online, mobilon! Ügyesen!

Irányítás, működés:
Használd az iránygombokat, vagy az érintőképernyődet

Kategóriák:

Autós Logikai Parkolós


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!