Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Játékfogó

Játszották 44 alkalommal.

- % (0/0)
Részletes bemutatás
Emlékszel a régi darus játékfogó gépekre? Ilyesmiket találhattál vonat állomásokon, játék termekben és egyéb forgalmas helyeken. Fogd meg a játékot és vidd. Ez is hasonló online és mobilos játék, azonban ebben a netes kiadásban egy tornyot kell készítened az ajándékokból. Érintsd meg vagy kattints a daru fogó által tartott ajándékra a kiadáshoz és dobd rá a többi ajándékra. Próbáld meg elérni, hogy az ajándékok egymás tetejére essenek, anélkül, hogy a padlóra zuhannának. Középre állítva válaszd ki a megfelelő pillanatot az ajándék kiadásához. Érj el maximális pontokat és készítsd el a legmagasabb tornyot az ajándékokkal. Ha PC-n vagy kattints, ha mobilon vagy, akkor érintsd meg a képernyőt és játszd le ezt a játékot. Sok sikert kívánunk!

Irányítás, működés:
Kattintás vagy érintőképernyőn érintés ujjakkal

Kategóriák:

Ügyességi Darus Karácsonyi Mikulásos


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!