Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Kamionok parkolása

Játszották 90 alkalommal.

- % (0/0)
Részletes bemutatás
Parkolj szuper kamion csodákkal! Ebben a játékban felülnézetből parkolhatsz kamionokkal, remek kamionos, parkolós játék! Játssz mobilodon, online! Mivel te vagy a sofőr, ügyesnek kell lenned, gyorsan és pontosan át kell vezetned a kanyarokon, az akadályokon és a parkolási korlátozásokon. Ez a játék kiválóan javítja vezetési képességeidet, mert remek fizikát mutat be felülnézetből és veszély nélkül parkolhatsz, játékból. Sőt, több elképzelést is megvalósíthatsz így, hiszen nem gond, ha nem sikerül, hiszen megpróbálhatod újra! Remek online parkolós és kamionos kiadás. Mindenkinek jó kamion vezetést és leparkolást kívánunk!

Irányítás, működés:
Billentyűzeten a nyíl gombok, okostelefonon, mobilon, táblagépen pedig az érintőképernyőn megjelenő ikonok nyomkodásával vezérelhető

Kategóriák:

Ügyességi Fiús Kamionos Parkolós


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!