Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Karácsony esti parkolós játék

Játszották 51 alkalommal.

- % (0/0)
Részletes bemutatás
Karácsony estéjén, a szeretet ünnepén égjen a láng, éljen a szeretet. Parkold le gyorsan a kocsit, hogy a gazdája siethessen haza a szeretteihez ezen a szép ünnepi napon. Havas parkolók, csinos 2D kocsik, szép grafika várnak rád. Ünnepi 2D autós parkolós játék, mindenkinek, aki szereti ezt a stílust. Több autót is le kell parkolnod, ha az egyiket sikerül, akkor jöhet a következő másik típusú gépkocsi. Parkold le szépen őket a téli napokon. Vigyázz ne ütközz semmivel, hanem pontosan állj be a kijelölt parkolóba. Sok szerencsét!

Irányítás, működés:
Iránygombok ha számítógépen játszol, érintőképernyő ha okostelefonon, mobilon, táblagépen játszol

Kategóriák:

2D Autós Ügyességi Karácsonyi Parkolós


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!