Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Karácsonyi ajándék zuhatag

Játszották 53 alkalommal.

- % (0/0)
Részletes bemutatás
Játszd ezt a szórakoztató karácsonyi témájú match3 zuhatag játékot. Cseréld a karácsonyi ikonokat, hogy ugyanazokat az ikonokat csoportosítsd három, vagy annál több csoportokba, a nagyobb pontszám érdekében. Korlátozott időnk van, ezért minél többet párosíts össze. Minden sikeres pártalálás vagy csoport találás egy kicsit növeli az időd. Ez egy olyan zuhatag játék, amely megadja neked azt a karácsony életérzést. Sok sikert!

Irányítás, működés:
Használd az egeret, vagy az érintőképernyőt az ikoncsoportok kereséséhez

Kategóriák:

Karácsonyi Mikulásos Zuhatag


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!