Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Karácsonyi ajándékos kihívás

Játszották 67 alkalommal.

100% (1/1)
Részletes bemutatás
A karácsony olyan ünnep, amikor a gyerekek és a felnőttek hisznek a varázslatban! Várják a karácsonyi meglepetéseket, díszítik a karácsonyfát és cukorkákat esznek. A Mikulásnak sietnie kell időben leadni a régóta várt édességet. Ebben a játékban keress azonos ajándékokat egy sorban, hogy minél több elfogyjon. Hagyományos match 3 logikai párkeresős játék.

Irányítás, működés:
Egér, vagy érintőképernyő a mozgatáshoz

Kategóriák:

Logikai Mikulásos


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!