Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Karácsonyi buboréklövölde

Játszották 76 alkalommal.

- % (0/0)
Részletes bemutatás
A Karácsonyi buboréklövölde egy klasszikus buborék shooter, azaz lövölde játék. A szint teljesítéséhez be kell lőnöd egyes buborékokat, hogy megmentsék őket a többiek. Úgy lődd le a buborékot a táblán, hogy 3 vagy több buborékból álló csoportok kipukkanjanak. Néhány szinten érdekes buborékokat is találhatsz, mint például az aknabuborékok, mennydörgőbuborékok, pluszbuborékok, szellembuborékok és még sok más. Az utolsó szintek véletlenszerűek, így annyiszor játszhatsz, ahányszor csak szeretnél, ráadásul különböző kihívásokkal szemben.

Irányítás, működés:
Használd az egeret, vagy az érintőképernyőt

Kategóriák:

2D Árkád Buborékos Karácsonyi Mikulásos Puzzle


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!