Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Karácsonyi futam - Outrun remake

Játszották 348 alkalommal.

100% (1/1)
Részletes bemutatás
Karácsonyi futam játék, nagyon hasonlít a régi SEGA Outrun, vagy Turbo Outrun nevű játékra. Annyi a különbség, hogy ez már modernebb és ünnepi, karácsonyi hangulatban játszódik. A vezető barátnője is ugyanúgy megtalálható ebben a kiadásban is. Tehát ez az Outrun remake játék egy szórakoztató, addiktív versenyjáték, amely a téli ünnepekre íródott. Adott időben be kell fejezned a futamot és a játékot. Légy körültekintő a forgalomban, hiszen sok más gyors jármű is közlekedik. Ha lemész az útról és más járművekbe ütközöl, akkor lelassul az autó sebessége. Ez a játék karácsonyi témára épül, de nagyon retrós is, régi SEGA árkád játékokra hajazva. Ez a játék tökéletes karácsonyra, de akár máskor is szívesen ajánljuk. Ha szereted az árkád és Sega retró játékokat, akkor játssz ezzel a remek játékkal, vagy küld el barátodnak milyen remek dolgot találtál és játszatok vidáman! Ha pedig ünnep is van, akkor elő a mikulássapkát és versenyre fel!

Irányítás, működés:
Nyíl gombok, vagy ha mobilról játszol, akkor érintőképernyővel vezethetsz. Tedd vízszintesbe a mobilod, ha azzal játszol!

Kategóriák:

Autós Árkád Karácsonyi Legjobb Mikulásos Retro Sport Téli Versenyes


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!