Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Karácsonyi kalandok

Játszották 90 alkalommal.

- % (0/0)
Részletes bemutatás
A Karácsonyi kalandok egy mobilos és internetes játék, amelyet pc-den, tableteden, mobilodon is játszhatsz. Gyűjtsd össze az összes díszt és jutalmat, hogy pontszámokat szerezz, majd győzd le a vicces ellenségeket akivel találkozol. Hangulatos Mikulásos és karácsonyi játék, remek ünnepi zenével. Nagyon aranyos és szórakoztató kiadás, mindenkinek ajánljuk. Jó szórakozást!

Irányítás, működés:
Nyíl gombok vagy mobil érintőképernyő

Kategóriák:

2D Karácsonyi Mászkálós Mikulásos Téli Ugrálós Vicces


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!