Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Karácsonyi Klondike pasziánsz

Játszották 76 alkalommal.

- % (0/0)
Részletes bemutatás
Klondike egy kanadai szép város. A Karácsonyi Klondike pasziánsz a jól ismert kártyaválogató kirakós játék egyetlen játékos számára. Építs öltönyös cölöpöket növekvő sorrendben, az Ásztól a Királyig. Rendezd újra a felfelé fordított kártyákat csökkenő sorrendben és váltakozó színekben. Sok sikert kívánunk!

Irányítás, működés:
Egér vagy érintőképernyő, vízszintes mobilhasználat

Kategóriák:

Karácsonyi Kártyás Logikai Mikulásos Puzzle


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!