Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Karácsonyi Mahjong

Játszották 62 alkalommal.

- % (0/0)
Részletes bemutatás
A szabály az, hogy kombinálj 2 ugyanolyan karácsonyi mahjong csempét, hogy eltávolítsd őket a tábláról. Csak szabad csempéket használhatsz. A szabad csempét onnan ismered fel, hogy azt a csempét nem fedi le egy másik kő és legalább egy oldal (bal vagy jobb) nyitva van. Ebben a mahjong játékban 25 szinted van kihívásra. Ezt a ünnepi mahjong játékot annyiszor játszhatod, ahányszor csak akarjod, ráadásul különböző szinteken!

Irányítás, működés:
Használd az egeret, vagy az érintőképernyőt

Kategóriák:

Karácsonyi Logikai Mahjong


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!