Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Karácsonyi Sudoku

Játszották 73 alkalommal.

- % (0/0)
Részletes bemutatás
A Sudoku egy híres logikai kirakós játék. Ha szereted a sudoku játékokat, akkor ez a Karácsonyi Sudoku játék a nagy kedvenced lehet. A Karácsonyi Sudoku alkalmazásban az összes cellát meg kell tölteni karácsonyi elemekkel. Minden sornak, oszlopnak vagy 3x3 cellának pontosan egyszer kell tartalmaznia egy karácsonyi elemet.

Irányítás, működés:
Egér, vagy érintőképernyő

Kategóriák:

Karácsonyi Logikai


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!