Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Karácsonyi vezetés

Játszották 51 alkalommal.

- % (0/0)
Részletes bemutatás
Egy remek ünnepi, karácsonyi, szórakoztató vezetési játék, ahol érméket gyűjthetsz és új autókat vásárolhatsz. Természetesen az ünnepek alatt a karácsonyfa szállítás is igen fontos, így megtalálhatod a kocsid tetején. Vezess téli, szépen megrajzold pályákon! Vidám havas tájak várnak rád a rengetegben. Használd a játékon belüli boltot, hogy fejleszd az autód erejét, kerekeit, minőségét, erejét. Ezeket a játékban megszerezhető pontjaiddal teheted meg. Játszd most a Karacsonyi vezetes játékot a csodálatos, ünnepi hangulatú szórakozás érdekében!

Irányítás, működés:
Használd az AD gombot, vagy a nyíl gombokat, vagy az érintőképernyődet a megjelenő gáz és fék gombokat tapogatva

Kategóriák:

2D Autós Havas Karácsonyi Téli Versenyes


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!