Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Karácsonyi vonalak

Játszották 33 alkalommal.

- % (0/0)
Részletes bemutatás
Mozgasd az elemeket ügyesen és bátran az üres helyekre, hogy öt azonos elemből álló vízszintes vagy függőleges sort hozhass létre, ezzel pontokat szerezve. Egy elem áthelyezéséhez kattints rá, majd utána kattints az adott üres csempére. Ha van nyitott útvonal az elem és a rendeltetési hely között, akkor az az új helyre fog vándorolni. Minden alkalommal, amikor áthelyezel egy elemet ha nem történik egyezés, 3 új elem kerül a táblára. Ne hagyd, hogy a tábla túlzsúfolt legyen, vagy beteljen, mert ha kitölti az összes helyet, akkor game over, vagyis játék vége! Légy ügyes és szerezz sok pontot ebben az ünnepi játékban. Oszd meg, ha tetszik, vagy hívd az oldalra barátaidat is.

Irányítás, működés:
Használd az egeret, vagy mobil / tablet esetén az érintőképernyőt nyomogathatod

Kategóriák:

Karácsonyi Logikai


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!