Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Kerekes párbaj

Játszották 266 alkalommal.

50% (1/2)
Részletes bemutatás
Egy monster truck féle szörnyverdával kell menni ebben a 3D, de oldalnézetes játékban. Változtathatod a kerekét kicsire, nagyra, akár ugrathatsz is. Igen ám, de ezeket úgy kell megtenned, hogy végighaladj a pályákon. Közben más lehetőséges és meglepetések is várnak rád. Nagyon szép 3D oldalnézetes grafika, nagyon takaros autó, szuper pályák, élvezetes zene és remek játékmenet vár rád. Sok akadállyal és domborzati elemek erejével is meg küzdened, mint valami autós kihívás vagy párbaj. Párbaj azért is, mert egy másik autóval is meg kell küzdened, aki a háttérben versenyez veled, ott láthatod majd mögötted. Ez valójában valahol egy autós kaszkadőr versenyjáték, 3D-s játék, amely művészeti animációval bír. Változtasd meg a kerekek valós idejű méretét, hogy legyőzz mindenféle terepet és akadályt. Na de többet nem is árulunk el, hogy élvezd a játékot és legyenek meglepetések is. Teljesítsd az összes szintet!

Irányítás, működés:
PC-n egérrel, mobilon és tableten pedig érintőképernyővel

Kategóriák:

3D Autós Fiús Kamionos Legjobb Versenyes Vicces


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!