Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Kirándulás úton

Játszották 67 alkalommal.

- % (0/0)
Részletes bemutatás
Készen állsz egy nagy útra? Remek kirándulásra? Vezesd a játékbeli autódat a különböző pályákon és vedd fel útközben a pénzt, érméket. Vásároljon a játékban megszerzett pénz pontokból új autókat és cseréld ki őket jobbra, vagy amilyenre éppen neked tetszik. Nagyon szép 2D autós pályák várnak rád. Vidám ki autók, szép rétek, fák, humoros hangulatú zene. Remek hátterek és ezzel szuper kis hangulatos kis autós játék vár rád. Teljesíts 20 szintet és fejezd be ezt a világraszóló autós kirándulást az úton. Sok szerencsét kívánunk e remek autós, kirándulós játékhoz! Kalandra fel!

Irányítás, működés:
Nyíl gombok számítógépen, érintőképernyő mobilodon.

Kategóriák:

2D Autós Fiús


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!