Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Kockaautós szimulátor

Játszották 76 alkalommal.

- % (0/0)
Részletes bemutatás
Versenyezz egy retro kocka autós szimulátorban. A játék belső vezetőfülke nézetes szimulátor, igazi retro hangulattal, de mai, korszerűbb grafikával. Nagy szép kocka autós grafika, remek szimuláció, folyékony játékfutás, kellemes irányítás, belső kormányos fülke nézet. Válassz egy autót a versenyre és készülj fel a gyors autóútra a nagy forgalom mellett. Keress érméket új autók vásárlásához! Nagyon ajánlott kis autós játék és hangulatos belső nézetes vezetős szimulátor, amely kicsit visszarepít a régi szép időkbe, de szebb, jobb megvalósítással.

Irányítás, működés:
Nyíl gombokkal, vagy érintőképernyővel irányítható

Kategóriák:

3D Autós Fiús Retro Vicces


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!