Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Léghoki Pro

Játszották 146 alkalommal.

100% (1/1)
Részletes bemutatás
A légi hoki, vagy léghoki egy izgalmas ügyességi játék. Biztosan játszottál már fizikai gépen is ilyet, amelyen csúszik a korong és kézzel kell a egymás felé böködni a gól elérése érdekében. Ha nem, akkor próbáld ki, mind a fizikai játékot egy barátoddal, mind itt ezt az online léghokis játékot. Nagyon szorakoztató és élvezetes játék! Irányítsd a kék lapátot az egérrel, vagy fogd meg az érintőképernyő által. Nagyon cool, szuper neonfényes pályák várnak rád! Csak egy szabály: Érd el te előbb a 15 pontot, de vigyázz, mert fél pályán túl nem mehetsz! Sok sikert a hokihoz!

Irányítás, működés:
Egér számítógépeden vagy érintőképernyő a mobilodon, tableteden.

Kategóriák:

2 játékos Sport Téli Versenyes


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!