Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Magabiztos vezető

Játszották 57 alkalommal.

100% (1/1)
Részletes bemutatás
A játék lényege, hogy sávot kell váltani a megfelelő időben egy többsávos autópályán, így elkerülve a közlekedő járműveket. Vajon mennyire gyorsak a reflexeid? Irányítsd az autódat, válaszd a megfelelő sávokat és kerüld az esetleges összekoccanásokat, vagy ütközéseket, hogy megnyerhesd az adott nehézségi fokozatot. Sok nehézségi fokozat van. Vigyázz, mert egy hiba és véget ér a játék! Vezess más járművek mellett, például mini kádárok, new york taxik, teherautók, rendőrautók és még sok más ilyesmi. Fontos a pontos kanyarodás, hiszen sokszor éles kanyarokat kell levágni. Gyönyörű 2D grafika, felülnézetből valódi járművekhez hasonlító kocsikkal. - Különböző akadályok, például olajfoltok, útzárak, jég és még sok más vár rád ebben az autós kalandban... Játssz most!

Irányítás, működés:
Egérrel ha számítógépen vagy, érintőképernyő ha mobilon vagy tableten játszol

Kategóriák:

2D Autós Versenyes


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!