Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Magaslati autópályás verseny

Játszották 557 alkalommal.

100% (10/10)
Részletes bemutatás
Ez egy kiváló 3D autós játék, amelyben magaslati pályákon kell egyensúlyozni és elérni a célt. Úgy kell haladnod, hogy le ne ess a pályáról. Ez egy nagyon ajánlott játék mind autós vezetés, mind pedig kaszkadőr szimulációs szuper játék tekintetében, amely 3D égbolt alatt, magas pályákon játszható. Szép 3D grafika, mobil és PC kompatibilitás, remek fizikai szimuláció, magas minőség, szuper autós pályák, szép hátterek és remek zene vár rád. Reméljük nem vagy tériszonyos, mert ebben a játékban nagy magasságokban kell vezetni és ügyesnek lenni. Jeep típusú autókat vezethetsz és akár minden nehézségi szinten eljuthatsz az utolsó kihívásig. Örülünk, hogy játékainkkal szórakoztathatunk titeket és kellemes perceket szerezhetünk nektek! Játssz minden szinten és érezd jól magad! 3 kocsi közül is választhatsz és akár 20 pályán is tolhatod a gázt a magaslati levegőben! Akár érdemes végig is vinni ezt a remek Jeep-es, de sportos autós játékot!

Irányítás, működés:
Számítógépen nyíl gombokkal kell irányítani és szóközzel fékezni, ha pedig mobilon vagy tableten játszol, akkor az érintőképernyőn megjelenő gombok érintésével

Kategóriák:

3D Autós Fiús Legjobb Terepjárós


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!