Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Menekülés a Jurassic Parkból

Játszották 45 alkalommal.

- % (0/0)
Részletes bemutatás
Szereted a Jurassic Park és a Jurassic World nevű filmeket? Ebben a különös ősi, jura világban vagy és történt egy kis baleset. Az összes dinoszaurusz elszabadult és sajnos a nyomodba eredtek. Úgy tűnik nagyon éhesek, ezért menekülnöd kell. Ha elkapnak és megesznek. Csak bottal menekülhetsz el. Kattints a képernyőre, vagy érintsd meg mobilon, majd nyújtsd ki a botot pont olyanra, amilyenre szükség van a következő partig. Ha megvan a méret akkor engede el és tedd le le a botot, ami hídként szolgál. Tedd a szikla másik végére. Ne egyenek meg a dínók, hanem sikeresen menekülj el. Ügyesen ebben a remek dínós, Jurassic Park játékban!

Irányítás, működés:
Egérrel vagy érintőképernyővel könnyen irányítható, kattints a képernyőre, vagy érintsd meg a képernyőt mobilon, majd nyújtsd ki a botot pont olyanra, amilyenre szükség van a következő partig. Ha elég hosszú akkor engedd fel az ujjad.

Kategóriák:

2D Akció Állatos Ügyességi Fiús Kijutós Legjobb Logikai Vicces


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!