Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Mikulás a dombtetőn

Játszották 168 alkalommal.

- % (0/0)
Részletes bemutatás
Ez egy nagyon szép mobilos és online Mikulásos, karácsonyi, téli, ünnepi játék. Havas tájakon kell a Mikulással közlekedni fel a dombokra. Gáz és fék adásával kell megtalálnod az egyensúlyt, amellyel megvalósíthatod a célhoz eljutást. Vigyázz, mert a benzin kifogyhat! Gyűjtsd be az ajándékokat! Ennek az autós játéknak a további különlegessége, hogy nem csak a Mikulással és egy kocsival lehetsz, hanem később választhatsz más autókat és főszereplőket. A pályák is nagyon szuper módon készítettek, érdemes kipróbálni! Vezess tehát a Télapóval, vagy barátaival, miközben rögös, dombos úton haladsz. Vedd át a gyorsítás irányítását és tartsd fenn a sebességet, ameddig csak lehet egyensúlyban az üzemanyag megtakarítása érdekében. Szedd össze a maximális ajándék számot és állíts be új rekordot. Hangulatos ünnepi autós játék mindenkinek!
ll

Irányítás, működés:
A D, vagy nyílgombok balra és jobbra, vagy egérrel, mobilról érintőképernyővel nyomkodd a gáz és a fék pedálokat!

Kategóriák:

2D Autós Havas Kamionos Karácsonyi Mikulásos Téli Vicces


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!