Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Mikulás rohanás

Játszották 81 alkalommal.

- % (0/0)
Részletes bemutatás
Egy nagyon viccesen megrajzolt Mikulás a főszereplő ebben a játékban. Ez a Mikulás rohanás, egy szórakoztató és addiktív árkád játék, amely alkalmas minden korosztály számára. A lehető leghosszabb ideig életben kell maradnia és minél több ajándékot kell gyűjtenie a Mikulásnak. Ugorj és kerüld el a bejövő rakétákat. Jó szórakozást mindenkinek!

Irányítás, működés:
Egér vagy érintőképernyővel irányítsd

Kategóriák:

2D Hypercasual Mászkálós Mikulásos Ugrálós


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!