Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Mikulásos ajándékozós kamion

Játszották 35 alkalommal.

- % (0/0)
Részletes bemutatás
Ezúttal a Mikulás a teherautójával vagy kamionjával jött. Segíts neki összegyűjteni minél több ajándékot kamionjával a gyerekeknek az egész világon. Vezess nehéz, durva terepen, a hegyekben és minden időjárási körülmények között, hogy minél több ajándékot gyűjthess. Egyensúlyozd a teherautót és figyelj az úton. Sok sikert a Mikulással!

Irányítás, működés:
Használd az egeret vagy a nyíl billentyűket a billentyűzeten

Kategóriák:

2D Autós Kamionos Karácsonyi Mikulásos


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!