Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Mikulásos városi futás

Játszották 121 alkalommal.

100% (1/1)
Részletes bemutatás
Segíts a Mikulásnak eljuttatni az ajándékokat ebben az őrült futós. rohanós játékban, teljesen 3 dimenziós, gyors pályákon. Versenyezz a város utcáin, elkerülve az összes akadályt, miközben megpróbálsz minél több pontot szerezni. Ha szereted a gyors, futós játékokat és a Mikulást is, akkor ez a játék biztosan nagyon fog tetszeni. Remek ügyességi rohanós játék az ünnepekre! Ne tétovázz, játssz ezzel a kiváló 3D Mikulásos játékkal! Vicces, mulatságos és lenyűgöző kiadás! Jó játékot és sok kacagást kívánunk!

Irányítás, működés:
Nyíl gombok vagy érintőképernyő használata

Kategóriák:

Ügyességi Karácsonyi Mikulásos


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!