Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Mini golf kalandok

Játszották 66 alkalommal.

- % (0/0)
Részletes bemutatás
A Mini golf kalandok egy szórakoztató sport játék, ami minden korosztály számára megfelelő. A játék célja, hogy a labda a lehető legkevesebb lövéssel a lyukba kerüljön. A Mini golf kalandok játék megkezdéséhez be kell állítanod a szöget, majd az erősséget és a lövést. Vidd végig az összes szintet a lehető legkevesebb lökéssel. Ha szereted a mini golfot vagy ehhez hasonló játékokat játszani, akkor gyere vissza akár több napon át ingyen játszani! Jó szórakozást!

Irányítás, működés:
Egér vagy érintőképernyő

Kategóriák:

Sport


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!