Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Nascar hős

Játszották 95 alkalommal.

- % (0/0)
Részletes bemutatás
Versenyezz széria autókkal a híres Nascar versenyen Amerikában, de nem kint, hanem otthon a mobilon vagy számítógépeden. A szériaautók és a Nascar versenyek nagy népszerűségnek örvendenek, tehát itt az ideje, hogy te is kipróbáld ezeket ebben a szimulátorban, hogy milyen velük száguldozni. Szuper autók, remek versenyhangulat, Nascar életérzés. Versenyezz tehát szimulátorral Észak-Amerika városaiban ebben a kiadásban! Kerüld el és előzd meg a többi versenyautót, növeld a sebességet, vedd be a nagy kanyarokat, gyűjts érméket és fejleszd az autódat következő gyors versenyre. Te leszel a legújabb Nascar hős? Megnyered ezeket a versenyeket? Igazi autós sport vár rád most! Sok sikert a szériaautók között ebben a remek online játék kiadásban!

Irányítás, működés:
Használd az egeret a nyíl gombokat, vagy mobilon az érintőképernyődet

Kategóriák:

3D Autós Fiús Legjobb Versenyautós Versenyes


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!