Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Nindzsa nyuszi

Játszották 58 alkalommal.

- % (0/0)
Részletes bemutatás
Ebben a remek szamurájos játékban egy nindzsa nyuszival kell menni. Ez a nyúl szuperhős, nem vitás. Így te, aki játszol vele, te is hős lehetsz. Egy nap a faluban lévő kis nyuszikat elrabolták, talán a farkasok vitték el, vagy a rókák? A falusiak elvárásait teljesítve a nindzsa nyuszi bátran elindult megkeresni az elveszett falubelieket. Vajon milyen kalandok várnak rá? Gyűjtsd a répákat és indul el most! Remek logikai feladatok várnak rád, amelyek megoldásához használd a nindzsa köteledet, amelynek végén a fémes éle beakad a fa szerkezetbe és segítségedre lesz a pályákon. Vigyázz, mert fém és egyéb kemény anyagokba nem akad bele. Ügyesség és logika is kell a játékhoz. Sok siker kívánunk e nagy kalandhoz!

Irányítás, működés:
Egér, vagy érintőképernyő használata. Arra kell kattintanod vagy megérintened, amire lőni akarod a kötelet a kapaszkodóval a továbbjutáshoz.

Kategóriák:

2D Akció Ügyességi Kijutós Legjobb Logikai Mászkálós Vicces


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!