Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Őrülten jó kamionos parkolás

Játszották 27 alkalommal.

- % (0/0)
Részletes bemutatás
Ez egy őrülten jó teherautós és kamionos parkolós szimulátor játék online mobilra, tabletre és számítógépre. Nem igényel letöltést, csak játszd online. Könnyű megtanulni, még tutorialt, azaz oktató módot is tartalmaz. Természetesen a parkolást viszont nehéz megtanulni. Parkold le a nehéz jűrművet a tökéletes helyre, tű pontossággal. Ügyelj arra, hogy ne ütközzön más teherautókba és akadályokba. Kapcsolt be a biztonsági övet a kamionban és kezd el a parkolást! A parkolós és kamionos játék rajongók szeretni fogják ezt a játékot. A játék jellemzői: - Interaktív bemutató és oktató mód - Gyönyörű parkolóhelyek - Több mint 50 parkolós kihívás - Billentyűzet-vezérlők asztali számítógépekhez, érintőképernyős vezérlők okostelefonokhoz és táblagépekhez

Irányítás, működés:
Iránygombok billentyűzeten, mobilon, tableten pedig érintőképernyő

Kategóriák:

2D Kamionos Parkolós


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!