Mobilos és online játékok a weben. Ingyenes mobil, online és számítógépes játékok egy helyen. Nálunk minden játék mobil készülék kompatibilis.

Paintball versenyzők

Játszották 66 alkalommal.

- % (0/0)
Részletes bemutatás
Nagyon vicces, mulatságos, jópofa játék. Győzd le az összes versenyzőt, miközben festékgolyókkal bombáznak téged és egymást. Ezekkel a festékgolyókkal lehet lassítani és fékezni, illetve zavarni a másikat. Vezess amilyen gyorsan és ügyesen csak tudsz, és teljesíts mindent kihívást ebben a gyors paintball versenyes játékban Ugráserősítéses hajtás és érmék gyűjtése kötelező ebben a szórakoztató fizikai autós játékban. A játék közben vicces hangokat is hallatnak a játék szereplői. Vicces autós játék a javából! Ajánljuk minden humoros és kocsis játék rajongónak! Jó versenyt!

Irányítás, működés:
Számítógépen egér és billentyűzet, mobilon pedig a megjelenített érintőképernyős irányzékok

Kategóriák:

2D Autós Terepjárós Versenyes Vicces


Mobilbarát

Minden játékunk mobiltelefonon és online weben is játszható. Nem kell aggódnod milyen készüléked van, legyen az mobil, vagy asztali PC, esetleg tablet, nálunk játszhatsz minden készülékkel!

Ingyenes

Weboldalunk és játékaink reklámokkal támogatottak, így nem kell aggódnod, nálunk mindig fizetés nélkül játszhatsz! Nincs szükség semmilyen fizetésre, nálunk minden játék ingyen játszható!

Gyors és könnyű

Weboldalunk gyors és könnyű motorral rendelkezik, hamar betöltődik minden készüléken. Pihekönnyű, gyors használat a legjobb felhasználó élmény érdekében! Jó szórakozást kívánunk!